HUONEISTON TIEDOT

Asunto joka kylpee valossa, kaupunki/ merinäkymin, neljäs kerros.
Täysin varusteltu ja sisustus vaaleilla sävyillä. Olohuone, kolme makuuhuonetta, master bedroomissa oma kylpyhuone, sekä erillinen kylpyhuone kahden makuuhuoneen yhteydessä. Parvekeella hyvät näkymät merelle sekä kaupunkiin (päivä ja ilta aurinko). Talo on rakennettu 2001 ja erittäin hyvin hoidettu. Yhtiö on aidattu sähköportein. Parvekkeelta ei ole näköyhteyttä naapureihin ja asunnossa ei ole seinänaapureita. Lisäksi alhaalla kulkeva tie on suljettu yksityistie. Eli keskellä kaikkia palveluita mutta 100% oma rauha. Yhtiöllä oma uima-allas ja viheralue. Lintupuiston vieressä sekä kaikki palvelu lähellä.


Tervetuloa tutustumiskierrokselle!

Parveke

Paistaa aurinko koko päivän sekä hyvä näkymä merelle.

Aloita päivä aamukahvilla auringossa ja nauti rauhallisista näkymistä keskellä kaupunkia! 

ilmastoitu/ lämmitetty olohuone + keittiö

olohuone + keittiö joka ui valomeressä

Täysin uusittu huoneisto. Olohuoneessa 49" taulutv + hdmi kaapeli ja koko huoneiston kattava ilmainen wifi, voit nauttia elokuvia jne. Kolmen hengen sohvaryhmä, nojatuolit, ruokailupöytä neljällä tuolilla. (löytyy myös vauvanistuin). Lisäksi lisätilaa saarekkeen ympärillä baari jakkaroin. Keittiö on täysin uudistettu, astianpesukone, uuni/mikroyhdistelmä sekä tarvittavat pienkoneet. Kivitasot, ja saarekkeessa omat tasopistokkeet sekä kattoon integroitu liesituuletin.                                                                                                                                                                

ilmastoitu/ lämmitetty master bedroom + oma kylpyhuone

Kaupunkinäkymä (Itä), makuuhuone 160cm parisängyllä . Täydellinen kaapisto, ikkunallinen kylpyhuone jossa lattialämmitys, suihkukaappi säädettävä suihkulla. (hiustenkuivain)

ilmastoitu/ lämmitetty makuuhuone + yhteinen wc+suihku

Näkymä merelle (Etelä), 160cm parisänky, vaatekaappi

ilmastoitu/ lämmitetty makuuhuone 

Kaupunki/ vuoristonäkymä ikkunasta. 2x 80cm vuodetta, vaatekaapisto

Piha-alue ja uima-allas

Alue on siisti, pensasaidalla rajattu. Altaassa on matalampi puoli sekä n. 2m syvä alue, allas on auki läpi vuoden. Yhtiöllä on oma talomies nimeltään Paco joka hoitaa ulkoalueita sekä siivooja. Alue on aina siisti!